Отборите на Уулвърхемптън и Ливърпул играят при резултат 0:1 в преиграването

...
Отборите на Уулвърхемптън и Ливърпул играят при резултат 0:1 в преиграването
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Уулвърхемптън - Ливърпул 0:1, Харви Елиът наказа вълците

Отборите на Уулвърхемптън и Ливърпул играят при резултат 0:1  в преиграването на дуела им от ФА Къп. Срещата на " Молиню " стартира в 21:45 часа и може да го гледате директно в ефира на DIEMA SPORT 2.

На Gong.bg също ще проследим най-интересните моменти от мача

Още преди да измине и минута от мача се случи нещо много любопитно. Не в играта, само че на стадиона. При пробив на Адама Траоре отдясно, токът на целия стадион спря, оставяйки играчите и публиката на мрачно. Светлините обаче бързо бяха оправени и съдията даде разрешение срещата да продължи.

Иначе " вълците " започнаха по-добре срещата, атакувайки по фланговете още в първите минути да дуела. След това мърсисайдци поеха контрола над топката. Първата по-опасна обстановка за Ливърпул пристигна в 8-ата минута, когато Жозе Са имаше проблеми с хващането на центриране топка. Вратарят изпусна топката, до която можеше да стигне и футболист на " алените ", само че бързо поправи грешката си. Първият прецизен удар пристигна имнута по-късно и бе дело на Коди Гакпо, който обаче по никакъв метод не затрудни стража на Уулвс със слаб удар по земята. 

В 12-ата минута Аит Нури бе изведен с дълъг пас отляво. Футболистът на Уулвс съумя да овладее топката и да навлезе в наказателното поле на мърсисайдци, след което финтира Джеймс Милнър и опитва изстрел, който обаче бе блокиран.

Харви Елиът пое топката на центъра в 13-ата минута, завоюва си пространство. Той напредна и реши самичък да приключва офанзивата с изстрел от сериозна отдалеченост. Младежът изненада Жозе Са, пращайки страховит удар над него. Топката се озова в мрежата на " вълците ".

LIVE / Уулвърхемптън - Ливърпул 0:1

0:1 Харви Елиът 13'

Съставите на двата тима:

Уулвърхемптън: Жозе Са, Аит Нури, Джони, Нейтън Колинс, Ходж, Жоао Моутиньо, Рубен Невеш, Декстър Лембикиза, Тоти, Раул Хименес, Адама Траоре

Старши треньор: Хулен Лопетеги

✌️ Two changes from the team that played at Anfield.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР